dimecres, 12 de març del 2014

Característiques de les ciutats que apareixen durant el viatge

NORWICH:
Norwich és una ciutat d'Anglaterra, capital del districte de Norfolk. Segons el cens de 2006, té una població de 127.600 habitants.

CAEN:
Caen és un municipi francès, situat al departament de Calvados i a la regió de Baixa Normandia, situat vora els marges del riu Orne. L'any 1999 tenia 114.007 habitants.

CANTERBURY:
Canterbury és una ciutat del sud-est d'Anglaterra, no lluny de Londres, sobre el riu Stour, pertanyent al comtat de Kent. És famosa per la seva bella catedral. Tenia 42.258 habitants l'any 2001

CONTASTINOBLE:
Constantinoble és el nom antic de l'actual ciutat d'Istanbul, a Turquia.El nom deriva del seu fundador, l'emperador romà Constantí el Gran. Va ser capital de l'imperi Bizantí (també anomenat Bizanci) o Imperi romà d'Orient durant segles, fins a la seva conquesta pels turcs en el segle XV, quan comença l'Edat Moderna i deixa de ser majoritàriament cristiana per a transformar-se en majoritàriament musulmana.

JERUSALEM:
Jerusalem és una ciutat de Palestina, capital de l'estat d'Israel des de 1950, capitalitat no reconeguda internacionaliment per la majoria d'estats del món. És considerada pels palestins com a capital nacional. La part oriental de la ciutat és territori ocupat segons l'ONU, que rebutja l'annexió de Jerusalem Est pretesa per Israel com una violació del dret i els acords internacionals.


 UOMA SAHO 2nD

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada